Új ismeretségek, hasznos információik szerzése pár sör mellett

A fiúkkal minden hónapban tartunk egy pasis napot, amikor a családot hátrahagyva összegyűlünk egy este a kocsmában és pár pofa sör mellett átbeszéljük kivel mi történt az elmúlt hetekben. Legyen szó magánéleti helyzetekről, a munka során szerzett sérelmekről. Ilyenkor kiengedjük a gőzt és felfrissülve, stresszmentesen tudunk hazamenni, és belevágni az újabb napokba, hetekbe. A barátokkal való együtt töltött idő, pár jó minőségű alkoholos ital mellett mindenki számára felüdülést jelent, megvan a kocsmának az a különleges hangulata a miliője, amelyet minden férfi úgy szeret. Az ilyen szeánszainkon mindig új dolgokat tanulok a barátaimtól. Az egyikük éppen mesélte, hogy új raktározási rendszereket alakítottak ki, és hogy mennyire megvannak vele elégedve, milyen gyorsan történt az összeszerelés és a beüzemelése a tárolórendszernek. Nagyon értetlenül nézhettem már, mert elkezdte részletesen is mesélni, hogy miért is kell beüzemelniük a raklaptároló rendszerüket.

Raklaptároló rendszert szerettek volna mindenképpen beszerezni, és tettek is ezen elhatározásukért és azért, hogy a raktárhelyiségben a legmodernebb tárolási módot tudják alkalmazni. Nem jöhetett volna létre egy olyan profi csapat és a háttér cége nélkül, akinél rátalált erre a raklaptárolóra. Az interneten keresztül könnyűszerrel megtalálta, és rögvest tudta, hogy ez az a cég, akinél meg fogja találni a számára megfelelő tárolórendszert. A honlap teljesen profi módon szerkesztett, nagy profizmusra utal már az első benyomás alkalmával is. Nagyon vásárlóbarát módon lett kialakítva, még az is könnyűszerrel megtalálja a számára legmegfelelőbb raktározási módot, aki nem annyira jártas ilyen témában. Nagyon egyszerűen ki tudja választani a jól lekülönülő termékrendszerükben, a raktárnak megfelelőt, mivel remek képi világgal dolgozik a cég, mellyel szemlélteti a termékeiket, valamint bőséges leírást találni, minden általuk forgalmazott tárolóról. Ezen információk segítik a vásárlókat a döntésük meghozatalában. Aki pedig, mint a barátom is határozott elképzeléssel érkezik, ott könnyűszerrel megtalálja a számára elrendeltetett polcot. Már következhet is az árajánlat kérés, mely után, előzetes egyeztetést követően, pontosan a megbeszélt időpontban megérkezett a felmérő szakember, aki a terület felmérése után tájékoztatta a barátomat, hogy a lehető legjobb, a raktárhelyiséghez legjobban illő raklaptárolót választotta.

Raklaptároló az egyik, ha nem a legkedveltebb és legújszerűbb termékük. Nagyon modern, hogy a gravitáció erejével dolgoznak végig, és görgők segítségével továbbítják a raklapokat, majd egyik helyére könnyűszerrel a másik csúsztatható. 
Remek megoldás ez minden olyan raktárhelyiséggel rendelkező raklapokat tároló cég számára, akik könnyíteni szeretnének a dolgozóik és ezáltal a saját munkamódszerein. Barátom is ezért választotta ezt a remek céget és a szolgáltatásait, igen mivel több is van belőle. Nem csak felmérték, majd az árajánlat elkészültekor némi alaprajzot is kapott, hogy lássa hogyan is fog kinézni a belső tér, de a szállítás után, még a helyszínen egy profi gárda össze is szerelte a megrendelt és később megvásárolt raklaptárolókat. A szerelés is olyan gördülékenyen ment, mint maga a raklaptároló egység. A szerelőgárda profi módon egymás keze alá tudtak dolgozni és mindent elkövettek azért, hogy időben át tudják adni az elkészült tárolórendszert. Nem is lehet kérdés, hogy barátom mennyire meg van velük elégedve, és azóta is csak jót tud a cégről mondani, és természetesen magáról, miszerint remek jól választott gyártó, összeszerelő céget. Amióta használatban vannak a tárolók problémamentesen üzemelnek, az alkalmazottai legnagyobb örömére.