Tavasz, vásárlás, új ruhák

A hétvégén csodás napsütés ígérkezett, és nem volt kedvem a lakás négy fala között tölteni. Egész télen arra vártam hogy a napot lássam. Úgy döntöttem, nem érdekel, hogy mit is kellene itthon csinálnom, és hogy még egy kis munkát is hoztam haza.  Hogy mit is csináltam?

Felhívtam Rékát a legjobb barátnőmet, hogy nincs e kedve csavarogni egy kicsit. Persze ő egy kis vásárlásra mindig kapható. Abban maradtunk, hogy találkozunk a szokott kávézónkban 10 órakor, és megbeszéljük hogy merre is tovább?

Miután találkoztunk, úgy döntöttünk, hogy teszünk egy kanyart a városban, és kimegyünk a bevásárló központba. Miután egy jó cipő mindig elfér a szekrényben, így végig jártuk az összes boltot. Igaz hogy valami tavaszi kabátot akartam vásárolni, de azt nem kaptam, de egy csinos pulóvert, és egy nadrágot igen. Persze Rékát nem kellett félteni, ha vásárlásról van szó, ő elemében van. Ő kapott cipő is, és ruhát is magának. Mondtam is neki, hogy mennyire irigylem, hogy kis lábon él, és mindig van neki megfelelő méret mindenből amit szeretne.

A nap további részét egy jó ebéddel folytattuk miután kellő képen elfáradtunk a bevásárlás során. Persze ha már voltba voltunk, akkor otthonra is vettem egy két dolgot így arra már nem lesz gondom másnap. A szombati napnak már úgy is mindegy volt, így még egy moziba is beültünk. Nem bántam meg, hiszen ezer éve nem voltunk együtt sehol, folyton csak a munka, vagy éppen valami más jön közbe. Így legalább volt időnk mindenről beszélgetni.