Jó ajándékötletek a kocsmából

Mindenki, akinek van felesége, tudja, hogy a nőknek a legnehezebb karácsonyi ajándékot venni. Hiába igyekszik az ember, sokszor nem találja el a másik ízlését. Persze a nők nem mondják meg egyszerűen, hogy mire vágynak, legföljebb csak utalnak rá, hogy elkopott a cipőjük, vagy szeretnének egy új nyakláncot, de sose mondanák ki egyenesen a férjüknek, hogy az ünnepre egy új bőr csizmát szeretnének. Én meg ott vagyok karácsonykor megfürödve, mert valami olyat vettem az asszonynak, amiből fél tucat van neki, vagy amiből egyébként amúgy sem használ egyet sem. Múltkor egy csomag szép fakanalat vettem ajándékba, mert az praktikus. Nem igazán volt boldog miatta, és még örülhettem, hogy nem vágta hozzám.

Karácsonyi gondok

Elhatároztam, hogy ez alkalommal valami olyat veszek a nejemnek, aminek biztosan örül, de ezt nem olyan könnyű eladat megtalálni. Hiába figyeltem, ebben az éveben nem nagyon utalgatott arra, mire lenne szüksége. Így lementem a kocsmába pár baráttal, és nekik is panaszkodtam aráról, hogy milyen nehéz is az ajándékvásárlás, és nem tudom, a nejemnek is mit vegyek. A múltkor is valaki nagyon jó tippet adott a gázcseretelepről, amiről írtam is egy cikkben, amit ezen a linken találtok meg. Valahogy a kocsmában az embereknek jobb ötleteik támadnak, mint egyébként, így én nem is hiszek abban, hogy az alkohol eltompítja az elmét, gyakran inkább élénkíti.

Az egyik haverom elő is állt egy nagyon jó ötlettel, azt mondta, hogy a nők szeretik a táskákat, így vegyek a nejemnek azt. A feleségem tényleg szereti a szép táskákat, így meg is született a terv, azt viszont nem tudtam, milyet is kéne neki vennem. A haveromnak erre is volt egy tippje, és megadta egy webbolt elérhetőségét, ahol már ő is vásárolt a húgának születésnapi ajándékot.

A webshop oldalán nagyon sokféle termék található még az a női táskákon kívül is, például aktatáskák, bőröndök, amik megfelelnek a légitársaságok méret korlátozásainak, minőségi bőrpénztárcák, praktikus oldaltáskák is. Még olyan érdekességek is, mint az orvosi táskák.

Egyéb utazáskiegészítőket is lehet venni, például lakatokat bőröndre és kispárnát alváshoz. Emellett például a nőknek ékszerdobozokat, amiből többféle színű és méretű is kapható. Arra jutottam, hogy veszek a nejemnek egy ilyen bársony dobozt is, mert ha nem örül a táskának, akkor mégis lesz valami még a fa alatt, aminek esetleg hasznát veheti.

Még a gyerekeknek is találhatok valamit, hisz a kisebbik most kezdi az általánost majd, így neki úgyis kell venni egy jobb minőségű táskát. Itt pedig sokféle iskolatáska is kapható, kisebb és nagyobb gyerekeknek is, akár még óvodásoknak is lehet venni ajándékba. Ezek közül rengeteg a márkás termék, mind nagyon jó minőségű, és elég kedvező áron árulja őket a webshop.

Meg is néztem az aktatáskákat, és több bőr aktatáska is volt a boltban, ami esetleg tetszene a nejemnek. Végül egy piros bőrt választottam, ami praktikus is, beleférhet az összes holmi, amit a nejem nap mit nap magával visz a munkába. De emellett szép is az aprólékos kidolgozásával és az apró kis díszítésekkel.

Külön örültem neki, hogy a boltnak van VIP klubja, és aki abba belép, külön engedményeket is kap. Mivel szeretnék még náluk vásárolni, például a másik gyereknek is egy iskolában is használható táskát, így ez nekem nagyon is megérné.
Összességében nagyon elégedett voltam ezzel a bolttal, mivel gyorsan kihozták a táskát, tényleg valódi bőrből készült, és semmi sérülés nem volt az anyagán. Még szerencsére 30 napos visszavásárlási garanciát adnak, így ha a nejemnek mégse tetszene az ajándék, ki tudjuk cserélni. De a haveroknak már megmutattam, és azt mondták, hogy biztos fog neki tetszeni. Eddig is jó tanácsot adtak, így bízom benne, hogy igazuk lesz.