Hol vegyek nyári gumit?

Tegnap a kocsmában beszélgettünk haverokkal, és felmerült egy téma, mégpedig a nyári gumi vásárlás. És arra gondoltam, leírom a gondolataimat Nektek, kedves olvasók, hátha tudok segíteni a választásban.

Az első és talán legfontosabb kérdés, hogy mikor kell új nyári gumit venni. Az EUs szabály 1,6 mm-es minimum vájat mélységet határoz meg, tehát ha ez alá csökken, akkor mindenképpen cserélni kell a gumiabroncsot. De célszerű nem megvárni ezt a határt, hanem már 3 mm-nél új gumikat beszerezni.

Hogy miért? A gumiabroncs az összekötő az aszfalt és a gépjármű között. Mondhatjuk úgyis, hogy ez az autónk talán legfontosabb része. Az, hogy biztonságosan működjön, elengedhetetlen. A rossz gumi, a csökkenő tapadás egy az ezek hatására megnövő féktáv akár végzetes is lehet. Ne bízzuk az életünket a szerencsére!

De honnan érdemes beszerezni a nyári gumit? Ez már egy kicsit fogósabb kérdés. Használt gumit nem célszerű vásárolni, pont a fentebb említett okok miatt. Továbbá használt guminál nem tudjuk a minőséget, nincs semmi garancia arra, hogy jó a termék amit veszünk. Ahhoz pedig drága egy gumiabroncs, hogy bizonytalanra költsük el.

Ezért mindenképpen új gumikat szerezzünk be. Ha jó helyről vásárolunk, még garanciát is kapunk hozzá. Ajánlok nektek egy oldalt, ami nekem nagyon bevált: nyári gumi. Nézzétek meg és győződjetek meg róla a saját szemetekkel! Az egész oldal használata nagyon egyszerű. Hihetetlenül felhasználóbarát az egész. Lehet válogatni méret és márka szerint. Az ár tartósan alacsony, és ezen felül is rengeteg akciós termék közül lehet választani. A készlet hatalmas, 30.000 különböző gumiabroncs között szemezgethetünk személy gépkocsira, kisteherautóra és motorra egyaránt. Minden termékhez van kép és részletes leírás. Továbbá olyan információkkal is szolgál az oldal, amik hasznosak lehetnek.

Ha szeretnénk meggyőződni a nyári gumik épségéről, akkor választhatjuk a személyes átvételt több különböző átvevőponton. De futárszolgálat szolgáltatásait is igénybe vehetjük Magyarország teljes területén. Ha ügyesek vagyunk és hétköznap délig leadjuk a rendelésünket, akár már másnap megkapjuk a kiválasztott terméket.

Kérhetünk további információkat telefonon vagy e-mailben. És még pénz visszafizetési garancia is van, ha nem vagyunk elégedettek a nyári gumikkal.

Én tényleg legen ajánlom mindenkinek, akinek van autója, hogy fontolja meg az új nyári gumi vásárlást. Biztos, hogy ezt a döntést nem lehet megbánni!