Eurovit Multilong vásárlásra ösztönöztem a vendégeimet egy kis furmányossággal

A kocsma nem éppen az a hely, ahol az egészséges életmód a téma. De mégis, a fejembe vettem, hogy megpróbálkozom valamivel, hátha kicsit jobb belátásra tudom bírni a törzsközönségünket. Nem akartam nagy dologgal bekezdeni, tudtam, hogy hiába jönnék itt a sporttal, meg az egészséges táplálkozással, nem igazán aratnék vele sikert és nem lenne értelme sem, mert úgysem érdekli őket.

A piáról meg nem is akarom őket lebeszélni, szerintem érthető okokból. Viszont kitaláltam valamit, amivel úgy gondolom, tudok javítani az életminőségükön. megmutattam nekik az online patikát, ahonnan én is szoktam rendelni, és ajánlottam, hogy rendeljünk együtt vitaminokat. Nagyon furán néztek rám, de felkészültem az értetlen tekintetekre. Azt mondtam, hogy azért szeretném, ha rendelnének ők is, mert 10 000 Ft felett ingyenes a kiszállítás, és én nagyon szeretnék egy eurovit multilong kapszulát rendelni. A futár úgy is ide hozza, és ha ők is rendelnek, akkor mivel folyton itt vannak, rendelhetnék ők is ide, és akkor megúsznánk a szállítási költséged. Furcsa módon sikerült betalálni az érvelésemmel, és ketten rendeltek is velem vitamint. Azt nem tudom, hogy be fogják-e szedni, de az is egy lépés előre, hogy lesz nekik otthon.

És az én lelkiismeretem is sokkal tisztább, hiszen azon kívül, hogy én adom nekik a piát, valami jóra is igyekszem őket befolyásolni.