A kocsmában hallottam először erről a kiváló gázcseretelepről

Sokszor, amikor nagymamám morgott, hogy „miért kell neked kocsmába járnod?”, mindig az volt a válaszom azért, mert ott születnek a legjobb ötletek az emberek problémáira.

Valószínűleg ez azért van így, mivel itt az emberek mégis ellazulnak. Nem feltétlenül a temérdek alkohol fogyasztástól, egyszerűen csak azért, mert érzik, hogy ez az a hely, ahol végre kikapcsolódhatnak. Nekem is sok problémámra született már itt megoldás, pont úgy, ahogyan szerintem én is sok embernek segítettem már kiegyenesíteni az összekuszálódott szálakat a fejében. Az a jó ebben a helyben, hogy itt az embereknek nem kell, feltétlenül barátoknak lenniük ahhoz, hogy szóba álljanak egymással. Ezért gyakran a problémákra a megoldások teljesen idegen emberektől származnak, akiknek lehet, hogy még a nevüket sem tudjuk.

Legutoljára én pont egy ilyen szimpatikus idegentől kaptam segítséget a gázpalack problémámra. Tudni illik, nemrégiben megörököltük az anyósom házát, amely nemrég lett felújítva, így nekünk szinte semmilyen nagyobb változtatást nem kellett rajta végrehajtanunk. Azt azonban nem tudtuk, hogy ők a főzést gázpalackkal oldották meg. Nem szerettünk volna ezen változtatni, az egy csomó beruházás, meg utánajárás lett volna. Azonban a gázpalackunk kifogyott, és nem tudtuk, hogy honnan szerezhetnénk be egy újat, meg egyáltalán fogalmunk sem volt arról, hogy hogyan is működnek ezek a dolgok.

Lementem tehát este a kocsmába, és láss csodát pár órán belül meg is oldódott a problémánk. A bárpultnál találkoztam egy fickóval, akivel már nem is tudom, hogyan is kezdtünk el beszélgetni. Minden esetre elég hamar szóba kerültek a gázpalackok. Elmeséltem neki akkori hatalmas problémámat, mire ő mondta, hogy ajánl nekem egy nagyon jó és megbízható gázcseretelepet. Mondta, hogy személyes tapasztalata is van, illetve mesélte, hogy eddig akárkinek ajánlotta csak pozitív visszajelzést kapott. Beíratta velem a telefonomba a gázpalackfutár nevet és mondta, hogy látogassak el a weboldalukra. Hozzátette, hogy többek között gázpalack cserével is foglalkoznak. Nagyon boldogan ültem vissza az asztalomhoz, hiszen egy fél kő már leesett a szívemről ezután a beszélgetés után. A másik fél már csak akkor fog, amikor kicseréltük a palackokat.

Másnap otthon megnéztem, hogy miről is beszélgettem a kedves idegennel az este. Láttam, hogy forgalmazzák azt a PB gázpalackot, amire nekem szükségem van, valamint nem fog kelleni mindig újat és újat vennem, hanem ők jönnek és kicserélik. Ráadásul még kiszállítást is vállalnak, szóval igazán megkönnyítik a vásárlók dolgát. A megrendelést telefonon kell intézni, amely beszélgetés során nagyon kedvesen bánnak az ügyféllel. Ez nem mondható el minden ügyfélszolgálatról. Valamint visszahívást is lehet kérni, ha mondjuk valamilyen kérdésünkre szeretnénk választ kapni. Megírjuk nekik a problémát, és amikor visszahívnak már kész tényekkel, megoldásokkal állnak elő. Ahogyan a képen láttam teljesen jó minőségű palackoknak tűnnek. A csere is árban teljesen releváns és megfelelő. Ha minden igaz ma-holnap meg is érkeznek a kicserélt palackkal. Mondták, hogy vehetünk még egy palackot, legyen egy tartalékban, és akkor nem kell várnunk arra, míg az az egy kifogy, és azt kicserélik. Így rendeltünk még egyet. Akárhogy is nézzük, ha az ember nem tud főzni, az elég kellemetlen helyzet. Hiszen úgy érezheti, hogy nem tudja kielégíteni az egyik alapvető szükségletét.

Fogalmazhatunk úgy is, hogy mindebből azt a következtetést lehet levonni, hogy érdemes kocsmába, közösségbe járni, mivel segít abban, hogy rátalálj a problémád megoldására. Továbbá, ha gázpalackra lenne szükséged, akkor fordulj nyugodtan a Gázpalackfutárhoz.